Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Přesně tak;)
22.1.2015 15:23 | Engliš
...ale houby schránka na bolest.....takovejch hádek ještě bude,že si je nedovedeš ani představit...
není jednoduché vycházet s lidmi a kor když ještě neznáš sám sebe....
život je učitel tak se nauč věci přijímat a jdi s proudem...(myslím jako s proudem života a né s davem)
22.1.2015 10:41 | Martin Havlíček