Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
já fakt neumím psát dlouze a tak obdivuju každýho, kdo to umí a ještě navíc takový příběhy! Super :o)
6.5.2011 22:49 | Rezervé
Email:
Heslo: