Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Místo

Místo

Two faced angel Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Prostě taková báseň, kterou jsem vymyslela o přestávkách ve škole o "onom místě" :-)

To místo, kde není nic než strasti a stesk,
to místo, kde všechny své lži stokrát v hlavě uslyšíš,
to místo, oblohu rozčísne blesk!
To místo, kde všechny své hříchy odčinit musíš.

To místo, kap kap, z oblohy padá déšť,
to místo, z oblohy padají tvé viny a provinění.
A ty teď pravdu krutou musíš snést,
že skončil život, to mylné snění.

To místo, prázdná poušť,
to místo, výkřiky zoufalství,
to místo, jen klid, žádná spoušť,
a přece chaos, temnoty troufalství.

Ta samota, už víš kde jsi?
Ta temnota, vyslov to slovo.
To zoufalství, v naději hledáš únik si.
Ten strach, smrt už kuje si olovo.

To šílenství, zašeptáš poslední slovo: „Očistec"...
Publikoval(a): Two faced angel, 20.1.2015
Přečteno (275x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus, Kněžka

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 02:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti