Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Bože, odpusť nám, jakož i my odpouštíme našim viníkům, naděje umírá předposlední, poslední pak ten, kdo ji ztrácí, M.
20.1.2015 20:59 | Mirastus
jj, už to chápu, je ti pouhých 12 let a v tomto věku přemýšlíme tímto směrem, hledáme cestu a málo odpouštíme , i sami sobě, ale neboj , to se spraví...
20.1.2015 19:10 | vanovaso
Bože, kdo je bez viny, a proč se takhle strašit, nepíšu většinou negativní komentáře, ale obsah této básně se mi nelíbí, každý v životě dělá co může...
20.1.2015 19:07 | vanovaso