Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Krásná, živá vzpomínka na maminku :)
17.1.2015 14:58 | Kněžka
Pěkné vzpomínky na maminku. Já také ještě nosím upletené svetry od své maminky a vzpomínám.
16.1.2015 8:58 | děda včela
Email:
Heslo: