Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak opravdově, hluboce prožité... Bolavé, ale snad právě proto tak nádherně vyjádřené.
31.12.2014 13:06 | Kněžka
Moc hezké, tak ať je čas aspoň chvíli na Tvé straně a přináší jen dobré zprávy a mír do duše, M.
31.12.2014 11:30 | Mirastus