Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Cestou vonící po sněženkách,se nedá ztratit.. :-) plamen svíce hoří dál,vím to sám..
1.1.2015 19:25 | Freequency
sme tvůrci svojí mapy...jinak poslední dvě básně máš velmi kvalitní(a néjen poslední dvě),i když jsou celkem dost ne-nadějné až morbidní...cítím že o svém původu,nebo duši víš...jsi ve stavu hledání a to je důvod k slávě...
28.12.2014 22:55 | Martin Havlíček