vánoční sleva
vánoční sleva
Anotace: na slevu se nevztahuje dvouletá záruka ze zákona
výprodej zánovních mužů z druhé ruky
co na vše zapomněli s léty
co hořekují pro své nesplněné sny
a čekáním je nikdy nedosní
výprodej žen životem zklamaných
co stále čekají na své dokonalé světy
s hladovými dětmi ve své péči
co útěky stilnoxem do spánku se léčí
Publikoval(a):
vanovaso, 23.12.2014