Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Bohužel... Počet lidí, které v životě potkáme, je velmi omezen. A navíc, co je v akci, nemusí být kvalitní, a žádná sleva není zadarmo... M.
23.12.2014 17:57 | Mirastus
Email:
Heslo: