Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O mně?

O mně?

Engliš Básně » o Životě

Anotace: Děkujte Bohu za pohodu, nevíte, jak zvíře trpím, co udělám příště, nikdy nevím.

Obrázku na zdi visící,
vodičko v potoce proudící,
ohýnku v krbu planoucí,
hruštičko v sadě zrající.

Obraze na stěně překážíš,
vodo špinavá tečeš a odcházíš,
ohni v krbu oporně dýmíš,
ovocný strome uhni, vždyť stíníš,

měním své názory,
rozšiřuji si obzory,
zkoumám různé pohledy,
neberu žádné ohledy.

Jsme jeden,
jsem dva,
není to chyba?
Mé jméno je Pollux i Castor,
odporný bezbožník,
zároveň pastor.
Publikoval(a): Engliš, 6.8.2010
Přečteno (331x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: LadyLoba Romana, ZENITZERO666, H.I.L.

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti