Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Venuše

Venuše

UniCorn Kobylka Básně » ?nezařazené?

Anotace: Co mě jen tak napadlo...

Zrození Venušiných slovíček
Báseň?

Mysl si lehce kope do slovíček
na hřišti nesplněných přání
jen tak si pohazuje malá Venuše
o míčku nemá ani zdání

Paměť se v hloubce jako pejsek honí
a s písmenky si fotbal hraje
skládá si kostky do vět
a cvičí přitom na šalmaje

V tesklivém usebrání se rodí čerstvá slova
derou se na svět s nečekanou vášní
v tom tanci tvoření teď klíčí zas a znova
hráškové výhonky budoucích básní
Publikoval(a): UniCorn Kobylka, 5.12.2014
Přečteno (83x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Kněžka, donne, Robin Marnoli, Mirastus, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti