Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pardon - budoucích básní :)
6.12.2014 20:09 | Kněžka
Moc hezká a ty výhonky nových básní mě dostaly nejvíc :)
6.12.2014 20:08 | Kněžka
Celkem se mi to líbí, je to hravé a pěkně to plyne.
6.12.2014 12:30 | Robin Marnoli
Některá přirovnání se mi líbila více, některá méně, ale Tvoje báseň mi připadá jiná, než ostatní, co tu čtu. :) Poslední strofa je bezpochyby nejlepší.
6.12.2014 8:50 | Lugilla