Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tanec o tyči

Tanec o tyči

vanovaso Básně » o Životě

Anotace: aneb jak si vydělat rychle a dobře - bohužel jen fantazie, nenašla jsem ten správný podnik ;-)

dva metry nad zemí
nohy se mrskají
oči co koukají
vzrušení hledají

mě se to nepříčí
tančit tu o tyči
z pohybu radost mám
ráda to udělám

vždyť v tomto podniku
nebere za kliku
ten co sahá si
hluboko do kapsy

a pak mi na tělo
že se mu líbilo
přilepí litříky
ó pane díky ti
/radši bych kapříky/

nebudu běhati
na směšné úřady
chodit už nebudu
pro malou podporu
Publikoval(a): vanovaso, 29.11.2014
Přečteno (55x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Psavec, Kněžka, koiška, Mirastus

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 20:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti