Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak tohle se mi taky moc libi, krasna predstava, jenze nejblizsi tyc u nas maji hasici a moc tam neplati...M.
29.11.2014 9:22 | Mirastus
Email:
Heslo: