Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jakoby výzva temnoty... Ale osobně fandím Světlu :)
25.11.2014 11:57 | Kněžka
Nejsem si jistá, ale cítím tam skrytý smysl. Pokud ano, tak sympatizuji s básní.
25.11.2014 11:52 | donne
Email:
Heslo: