Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zase o rok starší

Zase o rok starší

Rok stárne
a já stárnu s ním

touhám listopadovým
oddávám se
jako nedočkavá nevěsta
co čeká na štěstí
zastav se čase nestálý
těsně v předpeklí
srdce to ztratilo se v mezihře
a čeká na další pokyn taktovky


narodila jsem se
abych žila
a tak rty přesvědčuji k úsměvu
a vzlyky ke zpěvu

žiju
usmívám se
zpívám

i přesto že občas pláču
Publikoval(a): vanovaso, 20.11.2014
Přečteno (144x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, koiška, děda včela, Kněžka

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 20:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti