Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jsem krutý i něžný, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla...
Nevím, kde jsem tohle kouzelné rčení původně našla, ale mám ho zapsané ve své zápisníku básniček z doby dospívání. A život mě stále přesvědčuje o pravdivosti oněch slov...
20.11.2014 19:44 | Kněžka