Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Naposled

Naposled

Tvé jemné ruce,
už nehladí mou tvář,
po té rozluce,
kdo je větší lhář?
Tak už odejdi,
nevracej se zpět,
poslední objetí,
asi se budu chvět.
Co jsem chtěla,
tady teď není,
chvíli jsem tě měla,
ale čas vše změní.
Ještě ti zamávám,
slza se tlačí ven,
stéct jí nechávám,
prosím, ať je to sen.
Publikoval(a): Spikel, 18.11.2014
Přečteno (147x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 07:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti