Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Láskou cesta dlážděná,jak voda plynout může,občas přijdou úseky,co zdolat půjdou hůře.
Stavět hráze bobrům je dáno,plout proti proudu lososy zdoláno.
Co zbývá nám? Být proudem a přijímat s Láskou Vše co přijde a najít sebe..pak dojde nám,že jsme nic a vše,to Jednota prostoupí mírem Tě :)
23.11.2014 19:05 | Freequency