Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak, spechat se nema, o vselikem kvaltovani psal i Komensky, jenze cas neni vzdy na nasi strane a nejednoho krasneho ore zmenil na vetcheho kmeta...M.
16.11.2014 18:22 | Mirastus
Email:
Heslo: