Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Z posledních slov mě zamrazilo. Jak často někteří z nás zapomínají sami na sebe. A právě to odpuštění sama sobě... bývá nejtěžší.
12.11.2014 18:52 | Kněžka
Ta bitva nemusí být prohraná
když začne se znovu- od rána..
Hezký volný verš:-)
12.11.2014 10:33 | Kytka62