Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krok

Krok

slunečnice69 Básně » o Životě

Anotace: Život je boj.

Krok
Když na dně jsi,
tak neklesej na mysli.
Skus andělům šanci dát.
Třeba Ti pomohou pevnýma
nohama na zemi stát.

A když postaví Tě
a ty uděláš sama krok.
Můžeš si blahopřát.

Vždyť,život je boj
a rány rozdává.
Tak nebuď posera,jen
mu je vrať.
Vždyť andělé při Tobě
budou stát.
Publikoval(a): slunečnice69, 11.11.2014
Přečteno (116x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Kněžka

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti