Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vaše báseň je mi velice blízká. Sama jsem zažila chvíle, kdy jsem se mohla opřít právě jen o pomoc andělů. Velmi mi to pomohlo a moc mi to dalo. Dnes říkám, že nevěřím, nýbrž vím, že existují. Někteří z nás, a počítám se mezi ně, ale nejdříve musí padnout na dno, aby se na ně dokázali obrátit, a následně i uvěřit...
Děkuji, krásná báseň. A pravdivá.
11.11.2014 19:13 | Kněžka