sám sobě...
sám sobě...
odcházíš domů
a dýcháš v potemnělém žalu
odcházím domů
a nevím, jestli tu zůstanu...
zůstanu.
jako žebrák.
zůstanu sám sobě obětí
zůstanu.
však dobře mi tak.
sám sobě ve věčném zajetí
jdeš potichu
takřka neslyšně
jdeš potichu
snad jen zdá se, že trochu pyšně...
Publikoval(a):
Meto, 30.10.2014