Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
vztyk,odhodit blbosti jako je pýcha,přestat se obviňovat a do práce.....jak na sobě, tak ve psaní....tak a máš to!
30.10.2014 17:36 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: