Bez masky
Bez masky
Anotace: Tak tady, jsem sama sebou.
Samota, ta se mi mstí,
zamknu stromů tajemství.
Ticho po tváři pohladím,
mezitím listy naladím.
V kalné vodě sebe hledám,
nepůjčím, můj, nedám.
Slunce, probudilo nebe
a osud se mi tiše směje.
Publikoval(a):
Maky_, 23.7.2010