Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Minulost

Minulost

Frodo Pytlík Básně » Smutné

Anotace: Vyjádření mých pocitů z dob, než jsem ji potkal..

Dny temné jako noc,
jeden, druhý, třetí.
Prosím o pomoc,
té však nikde není.

Jen uléhám a vstávám,
pomalu plyne čas.
Proč se ještě namáhám?
Jen abych mohl usnout zas.

Není ale všemu amen,
změna přijde, musí!
Beru a hned házím kámen,
beznadějně řvu si.
Publikoval(a): Frodo Pytlík, 25.10.2014
Přečteno (189x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pepinna

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 01:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti