Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Prosím Vás, kteří jste si tuto báseň přečtli, abyste k ní napsali pár slov. Rád bych se zlepšovat a Vaše zhodnocení a kritika mi k tomu můžou pomoci. Děkuji.
26.10.2014 11:51 | Frodo Pytlík