Už víš jak se usíná
Už víš jak se usíná
Kolikrát sám jsi se spálil
než pochopils jak svět se tváří
a kolik tváří má
a žádná z nich není tvá
ba ani má
ač láskou září
Už víš jak se usíná
v měsíční záři
která ti sílu dá
neboť je vesmírná
Publikoval(a):
vanovaso, 18.10.2014