Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...i když velmi jednoduše napsané,ale bylo v ní zděleno co sděleno být mělo....hezkýý..
20.10.2014 18:30 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: