Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hvězdo rudá

Hvězdo rudá

Lukaso02 Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: Rudá jako paviání zadek..

Hvězdo rudá,
přejeme ti věčný svit.
Dudáček ti dudá,
že jen s tebou,
mnohem lépe budeme se mít..

Srpy a kladiva,
vezmeme do dlaní,
abys hvězdo nemyslela,
že nám práce nevoní.

Na prvního máje hvězdo,
hnedka vedle májky.
V rudé barvě na tvou počest,
vyvěsíme vlajky.
Publikoval(a): Lukaso02, 20.7.2010
Přečteno (372x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti