Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vyvěsíme vlajky
na počest svých bratří,
budeme jim posluhovat
tak jak se to patří.
Bratříčku náš rudý
jako růže květ,
tvoje láska hadí
otravná je jako jed:)
6.5.2011 0:42 | ZENITZERO666