Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji mnohokrát, od toho jsou básně - psát co chci a jak chci. Nebojte se, úmysl není. Je to spíš něco, že se vypíšu z nějaké temné stránky v hlavě, ale nebýt básní, tak o temné straně ani nevím :)
16.10.2014 19:59 | Markdesmith
Líbí se mi, jak píšeš tak jaksi ´bez servítek´. Jen doufám, že v tom není opravdový úmysl něco takového udělat. Je fajn, přiznat si vinu, ale je taky potřeba se poučit a umět si odpustit.
16.10.2014 13:34 | Kněžka