Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zpověď (ne)umělce

Zpověď (ne)umělce

Formis Básně » ?nezařazené?

Anotace: V hebkém tónu nostalgie, závidím pánům fotografie...

Chtěl bych stát za objektivem,
těm malým TEĎ, vdechovat kouzlo,
co na pohled první není zřejmé,
a pro mne jen, do hledáčku vklouzlo,

doufáme v svět, něžný-krásný,
každičkým nádechem se o něj rveš,
tak tisknu spoušť, sklápím zraky
i já chci uvěřit v překrásnou lež

bezchybného snímku...
Publikoval(a): Formis, 12.10.2014
Přečteno (89x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ArtiiS, Hvězdář, vanovaso, Lugilla, ELKOT, Kytka62, Kněžka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti