Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Za přání moc děkuji a posílám to samé :) A paradoxně to byla jen naprosto momentální nálada okolo druhé ráno při koukání na umělecké fotky...tak jsem v tom příjemném návalu melancholie zase něco napsal, protože se mi to poslední dobou naštěstí moc nestává, ale bohužel o hezkých věcech mi nikdy moc psát nešlo :)
25.10.2014 11:21 | Formis
Nevím proč, ale hlásí mi to, že už jsem tip vložila, ačkoli to není možné, určitě jsem tvoje dílko četla poprvé,byla jsem totiž na dovolené mimo a tak aspoň,píšu komentík - krásné , a hádám? jde o nějaký ultrazvuk nového života? dlouho ses odmlčel... přeju hodně štěstí a zdraví...
25.10.2014 9:41 | vanovaso
Já moc děkuji :)
13.10.2014 6:58 | Formis
Někdy i snímek nechtěný
má něžné barvy vidění...
Moc hezká:-)
12.10.2014 10:16 | Kytka62