Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když pohne se čas

Když pohne se čas

Včera se stále vrací
Ani dnes neni zitra
A zítra budeme zas o den starší

když pohne se čas
a hodiny se splaší
omládneme i v duši

jen nevím
jestli se to sluší
Publikoval(a): vanovaso, 4.10.2014
Přečteno (101x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dorcinka, koiška, Kněžka, Mirastus

Spodek

Stránka generována 1.11.2024 01:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti