Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Rozhodně se to sluší :-) Ještě že je čas tak strašně relativní. Moc se mi to líbí, díky za potěšení.
5.10.2014 13:01 | Kněžka
...Urcite se slusi potesit se z kazdeho okamziku, kdy je cas na nasi strane, neni jich moc...M.
5.10.2014 11:16 | Mirastus