Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Na obloze noční hvězd tisíce
však ne všechny jsou stálice.
Přeji ať do klína
spadne Ti, ta pravá jediná..
Moc se mi líbí Tvá básnička.
2.10.2014 18:57 | koiška
Nádherné. Přeji, ať potkáš co nejvíc lidí, kteří budou mít v očích onen nekonečný hvězdný vesmír :-)
2.10.2014 17:45 | Kněžka