Geometrie
Geometrie
Anotace: Hořce úsměvná nadsázka o tom, že ti slušnější to mívají o trochu těžší...
Mám ji rád a ona jeho
proklet budiž trojúhelník.
Marně kaneš trapná něho
jsem jen lásky cizí dělník
a svých citů špatný herec.
Rozdávám co nikdo nechce
a svět žádá co mi chybí.
K úspěchu prý dojdu lehce
lásku cit a jiné chyby
až zametu pod koberec.
Vyučím se podvodníkem
nejrychlejší cesta k cíli.
Srdce získám levným trikem
a na paměť svojí síly
vryju do něj kosočtverec...
Publikoval(a):
Mirastus, 21.9.2014