Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
.. ne, ne, ne, ne, ne!!! nezametej pod koberec.. svět by pak byl o dost chudší.. kosočtverců je na něm až moc.. ale lidí s duší...
7.9.2017 6:55 | Amelie M.
rozervaná a ....vtipná-ten konec
15.7.2015 18:41 | Lipová
někdy je to složitější, než bychom chtěli,ale třeba , třeba přijdou lepší rána...
27.9.2014 19:46 | vanovaso
Někdy spojí body tečna-
deskripce je nekonečná!
21.9.2014 21:33 | Kytka62