Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jojo děkuju :)
9.10.2014 20:45 | Lů Ca
Zvučná, jednoduchá a pěkná. Přesně tak dlouhá, jak je třeba. Ani o verš míň, ani o verš víc.
18.9.2014 12:15 | Huge_Egg_Man
Email:
Heslo: