Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Víra v Boha

Víra v Boha

Modlidby mě unáší,
jejich síly mi naděj přináší,
na kolenou v pokleku,
před oltářem svírajíc ruce v blízkosti božích doteků.

Odpuštěné hříchy mé nitro dusící,
na kolenou prosím o tvou sílu plující,
můj Bože, má víro, můj spasiteli,
co mi tě ty překrásné bible připomněly,

Nehynoucí všemocná kráso, jedinečná spáso,
moje vroucná, první a poslední traso,
Můj nádechu i výdechu,
můj osvoboditeli od neůspěchu,

Má pravdo, víro i lásko,
jedinečná vždy zodpovězená otázko,
můj otče, matko i synu,
v Tém naručí ti zhynu.

Léčiteli bolesných pocitů,
plný nekončících soucitů,
můj bochníku, jsi mou vodou i vínem,
jsi mým doživotním studiem,

modlím se v tebe každý volný čas,
opakuji modlidby, již rozeznáš můj hlas,
jsi mým doživotním vděkem,
rozkvetlým poupětem i zrozeným hříbětem.

Jsi moje pravda pravd,
co nezná žádných zrad,
jsi očísta, jsi má rodina,
navždy budeš a jsi můj hrdina!!!!!
Publikoval(a): Brazzillka, 13.9.2014
Přečteno (295x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Malce

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti