Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Podle přezdívky slečna z levného porna z básně však ctnost a touha boží ruka co život rovná káže nám v rouchu...má víru?... je rovná?
16.3.2015 0:03 | gogol
Email:
Heslo: