Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jdeme světem spolu

Jdeme světem spolu

Světem jít,
jen po boku tvém,
dál nechat píseň znít,
o štěstí tvém a mém.

Ať světem šíří se náš smích,
však co? Láska není hřích.
Slunce nás
na zádech bude hřát.
Štípni mě! Vždyť tohle se mi nemůže jen zdát.

Jdeme světem ruku v ruce,
spojily se naše srdce.
Nikdo už je nerozdělí,
patří si na život celý.

Spojily se naše duše,
nerozdělí se už více.
Věrnost jsme si přislíbili,
jen spolu dojdeme až k cíli.

Životem jít vedle tebe,
po tom moje srdce prahne.
Vyletět s tebou až k nebi,
zahrnout tě lásky sliby.

Chyť mě za ruku,
jen s tebou se cítím v bezpečí.
Nestrpím žádnou přetvářku
a lži se mi příčí.

Chtěla bych s tebou strávit věčnost,
zastavit čas.
Nikdy tě neopustit, slíbit ti věrnost,
ráno se probudit, vedle tebe zas.

Cítit tvůj dotek,
jak hladíš mě po tváři,
udělej pro mě dobrý skutek,
patříme si jako vlny moři.

Jdeme světem spolu,
láska, jako nezkrotný žár v našich srdcích.
Nepadáme, letíme vzhůru,
jen spolu zapálíme štěstí svíci.
Publikoval(a): ChangeLee, 30.8.2014
Přečteno (533x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Cygnus, Krokyno, koiška

Spodek

Stránka generována 27.4.2024 05:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti