Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Je hezké o lásce snít.. si ještě hezčí je mít.. ji a.. držet ji a nepustit a..druhý pro prvního žít...
2.9.2014 17:11 | koiška
Email:
Heslo: