Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Znám lidi III.

Znám lidi III.

Znám lidi, za nimiž bych poslepu rád šel
bloudil temným lesem,klopýtal skrz pařezy
A nepočítal bych při tom své Ztráty-nálezy
co na tom, i kdybych jen ztráty měl

Ztráta v nález promění se záhy
našel jsem zlomené duši dlahy
a hledal bych jiným rád
všem těm, kdo je víc potřebujou jak já

A že spoustu takovejch lidí znám...

Znám lidi, co maj sílu uranový tyče,
září jak hvězdný nebe nad Pripjatí
odkud se samota díky nim vždy vytratí
mají, mám, máme, máte ránu vykoplýho míče

Já znám lidi, co tu ránu chytí
a pošlou zas dál, kam patří
(třeba do budoucího FC Pripjať)

Stále píši lidem o lidech, co znám...
a co takhle místo toho zvolat: "MÁM!!!"
Publikoval(a): Hvězdář, 27.8.2014
Přečteno (76x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, koiška

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 06:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti