Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dobře, nechám se překvapit...
6.9.2014 19:15 | Makaveli
rozumím ti ve všem co píšeš a vím proč to píšeš,jen pozor na opakovanou pozornost k negativům...vím že jseš ted v období kdy pozoruješ okolí a svým způsobem nadáváš...ale až to přejde zjištíš něco nového a jiného...nech se překvapit...
5.9.2014 16:01 | Martin Havlíček