Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Díky za komentáře, i já věřím, že naděje umírá předposlední a druhý hod existuje, i když nic není jednoduché, možná i v tom může být krása...M.
21.8.2014 22:44 | Mirastus
Ani otázka není tak jednoduchá.
21.8.2014 7:29 | Kytka62
Hezké.
Já chci ale věřit tomu, že mám, stejně jako v tom bowlingu, ještě druhý hod :-)
21.8.2014 7:17 | Bezhlavý rytíř