Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cela

Cela

Makaveli Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: Při psaní jsem ani pořádně nevnímal co píšu a tohle z toho vzniklo.

V téhle cele si nepokecáš.
Sleduj, jak ten čas letí.
Můžeš být svobodný, ale
rozsudek zní jasně, doživotí.


*
*
*


Mříže reznou, měl bys o ně pečovat.
(je to tvůj domov přece)

Společnost v myšlenkách.

„Upadám… uvadám“

Zub času… zub času… mi láme kosti.



…lampa zhasla, mozek vypnul.

„Svoboda“


Ten motýl…



…mě vyvede?


Šílím, ale už jsem si zvyknul.
Publikoval(a): Makaveli, 18.8.2014
Přečteno (260x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti