Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Život je nutné žít , pokud možno i ovlivnit dle svých představ a prospěchu a ne čekat jak to dopadne.
19.8.2014 9:43 | děda včela
Email:
Heslo: